KOOP OF HUUR

Kunst kopen duur? Nee
 Dit is bereikbaar voor iedereen.

 Kopen, huren of huurkoop.
 Alle kunstwerken uit mijn collectie: NAKED IN ART

Welk kunstwerk past in jouw interieur?

VOORDELEN VAN HUREN!

ONLINE KIEZEN: 

Thuis op je gemak kijken en uitzoeken.

MAKKELIJK REGELEN: 

Via contactbutton mail invullen bij opmerkingen. Kunstwerk huren met naam van kunstwerk. Dan nemen wij contact met u op.

WAAROM BIJ ARTIEST:

Rechtstreeks contact met kunstenaar.

RECHTSTREEKS GOEDKOPER: 

 Bij kunstenaar huren is de B.T.W. op de huurprijs 9%. Bij een gallery of kunst uitleen is het 21% B.T.W.  

FLEXIBEL: 

Na 6 maanden huur, de mogelijkheid om het kunstwerk gratis om te ruilen voor een ander uit dezelfde collectie.

SERVICE: 

Betaling door maandelijkse factuur. Nu online besteld over 5 werkdagen aan de muur. Gratis bezorging.

GEEN INVESTERING:

Geen aanbetaling of borg. Bij huren spaar je ongemerkt voor een kunstwerk!
kunstwerk kopen of huren

HUREN

Huren vanaf slechts € 53,- per maand voor minimaal 6 maanden. Hierna met de mogelijkheid om het kunstwerk te ruilen voor een ander werk uit dezelfde collectie of hetzelfde door te huren, welke dan weer voor de periode van 6 maanden wordt gehuurd. Na huur van 1 jaar heb je het recht van koop, waarbij 80% van het totale huurbedrag wordt afgetrokken van de koopprijs of door huren met het recht van kopen.

HUURKOOP

Huren vanaf € 158,- per maand, na 12 maanden wordt het kunstwerk je eigendom. Dan krijg je het bijbehorende echtheid certificaat en ben je eigenaar van een uniek kunstwerk, waar er maar gegarandeerd 5 exemplaren op de wereld bestaan. Het kunstwerk staat geregistreerd in de database van artcertificate.eu

HOE WERKT HUREN?

Huren per maand met een minimale periode van 6 maanden. Na 6 maanden heb je de mogelijkheid van omruilen voor een ander kunstwerk uit de collectie “NAKED IN ART” of door huren van het huidige kunstwerk. Ook kan je de huur beëindigen. Besluit je door te huren dan is dat weer voor en periode van 6 maanden. Na één jaar heb je als je het wil het recht van koop. Waarbij 80% van het totale huurbedrag van de koopprijs wordt afgetrokken. Wil je dat niet dan kan je of door huren, waarbij ook weer 80% van huurbedrag van eventuele koopprijs afgaat. Besluit je niet tot koop dan vervalt de 80% regeling en blijft het dus gewoon huur met recht van omruil iedere 6 maanden.